Tavarat

Tavaroiden (muun muassa vaatteet, asusteet, urheiluvälineet, kengät) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran vastaanottamisesta (toimitus on asiakkaan noudettavissa).

Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske muun muassa:

  • tavaraa jota ei voi hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa (mm. urheilutrikoot ja alusvaatteet)
  • asiakkaalle signeerattuja tai muuten yksilöllisesti valmistettuja tuotteita

Mikäli sopimus peruutetaan, on kummankin osapuolen palautettava vastaanottamansa suoritus. Hiihtocenter palauttaa asiakkaalta saadut suoritukset lukuun ottamatta tuotteen toimittamisesta asiakkaalle aiheutuneet toimituskulut silloin jos asiakas on valinnut tilauksen toimitustavaksi muun toimitustavan kuin edullisimman vakiotoimitustavan. Hiihtocenterillä on kuitenkin oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes asiakas on palauttanut tuotteen (myyntikuntoisena) Hiihtocenterille

Tuotteiden palautuksesta peritään normaali toimitusmaksu 10€.

Asiakkaan tulee pitää tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes Asiakas on päättänyt pitää tuotteen. Mikäli asiakas ei voi palauttaa tuotetta joko kokonaan tai osittain tai se palautetaan alkuperäistä huonommassa kunnossa, Koutsi365:llä on oikeus vaatia asiakkaalta tuotteen arvon alentumista vastaava korvaus. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista posti- tai muista toimituskustannuksista.

Tuotteen ja maksujen palautus on suoritettava 14 päivän kuluessa. Määräaika alkaa kulua asiakkaan osalta siitä, kun asiakas on ilmoittanut kaupan peruuttamisesta Hiihtocenterille  ja Hiihtocenterillä osalta siitä hetkestä lukien, kun Koutsi365 on vastaanottanut asiakkaan toimittaman purkuilmoituksen ja tuotteen.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena. Tilaus katsotaan noudetuksi kun se sisältää palautuslomakkeen. Noutamattomista tilauksista veloitamme 10€ toimituskuluja. Tätä kulua ei peritä mikäli asiakas on ilmoittanut meille Postin säilytysajan puitteissa ettei nouda tilaustaan.

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluun: myynti@hiihtocenter.fi 

Ylivoimainen este

Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, Hiihtocenteristä riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, Hiihtocenter vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Hiihtocenteriltä sopimuksen rikkomisesta.