Anssi Pentisinen

Helsinkiläinen perheenisä ja Hiihtocenterin jokapaikan höylä.
Maajoukkueuran jälkeen, uudessa roolissaan, Anssi auttaa sinua suksien valinnassa sekä hiihdon opetuksessa @hiihtokoulu.fi . Voit tulla talven aikana mm. suksien opetusmitoitukseen, jossa välineet käydään yhdessä opettajan kanssa läpi sekä testataan ladulla. Samalla saat vinkkejä hiihtämiseen.

 

Juha Vankka

Esittelyssä @hiihtocenter -tiimi: Juha Vankka on pitkän linjan maastohiihtoammattilainen. Juhalla on yli 30 vuoden kokemus suksien kanssa työskentelystä erilaisista tehtävissä. Tulevana talvena saat meiltä laadukkaat suksien hionnat, voitelupalvelut sekä apua uusien suksien valinnassa. Tule kokemaan aito kohtaaminen ja yksilöllinen palvelu.

Ville Nousiainen

Esittelyssä @hiihtocenter tiimi.
@ville83nousiainen on Hiihtocenterin Webmaster ja ATK- tuki. Tällä Kouvolalaisella sähköasentajalla ja kaksinkertaisella hiihdon arvokisamitalistilla ei todellakaan ole pitkät piuhat. Ville auttaa sinua asioidessasi Hiihtocenter.fi verkkokaupassa ja talvella näet Villeä myös kivijalkakaupalla. Villen kanssa pääset myös hiihtoleireille ja valmennukseen @koutsi365.fi kautta.

 

Laura Jarva

Esittelyssä @hiihtocenter tiimi: Laura Jarva on helsinkiläinen kahden tytön äiti ja entinen kilpahiihtäjä. Liikunta-alan ammattilaisena Laura on viime vuosina innostanut tuhansia ihmisiä hiihtämään erilaisilla kursseilla, tapahtumissa ja valmennuksissa yhteistyössä hiihtoseurojen, yhdistysten ja yritysten kanssa. Hiihtocenterin kautta saat laadukkaat sekä kaikentasoisille hiihtäjille suunnatut @hiihtokoulu.fi opetuspalvelut. @liikuttavalaura toimii opettajana ja valmentajana Helsingin Paloheinässä sekä Espoon Oittaalla. Tulevana talvena tapaat Lauran myös myymälässämme.